Briose umplute

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru opt briose:
  • * 1 cana faina
  • * 1/2 cana zahar
  • * 125 ml apa
  • * 50 ml ulei
  • * o lingurita praf de copt
  • * coaja rasa de la o lamaie
  • Umpluturi:
  • * cate o mana de caise, stafide si visine din dulceata.
  • Pentru decor:
  • * sirop de visine
  • * zahar pudra

Mod de preparare

Ingredientele pentru aluat le-am amestecat intr-un castron cu mixerul.

In formele de briose am pus cate o lingura si ceva de aluat, apoi cate un pic de umplutura.

Le-am tinut la cuptor 30-40 min la foc mediu spre mic.

Le-am decorat cu sirop de visine si zahar pudra.

Sursa: http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise