Broscute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 lingurita amoniac
  • 1 lingurita otet
  • 1 ciocolata lichida
  • 1 pachet nuca cocos fulgi

Mod de preparare

Se sparg ouale se amesteca cu 1 cana zahar,apoi adaugam 1 cana uleiul si 2 cani faina,punem amoniacul dupa ce il stingem intr-un paharel cu putin otet,amestecam pina devine o coca omegea.Se ung formele cu putin ulei,le bagam in cuptor cam 15 minute,le scoatem fierbint le dam prin putina ciocolata lichida si nuca de cocos fulgi.Le servim reci

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise