Brownie cu cireşe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g de ciocolată 1/2 amăruie+1/2 cu lapte
  • 250 g de unt
  • 200 g zahăr
  • 1 vârf de sare
  • 5 linguri de cacao
  • 4 linguri de făină amestecată cu 2 linguriţe rase de praf de copt
  • 4 ouă
  • 1 mână de cireşe curăţate şi tăiate pe jumătate
  • 2 linguri de nuci

Mod de preparare

1. Dăm drumul la cuptor. Ciocolata şi untul se topesc împreună la bain marie.

2. Folosind robotul de bucătărie, vom amesteca toate ingredientele, mai puţin cireşele şi nucile. Vom obţine o compoziţie destul de lichidă.

3. Tava se unge cu unt şi se tapetează cu hărtie de copt, după care turnăm compoziţia.

4. Presărăm pe deasupra cireşele şi nucile.

5. Se introduce în cuptorul preîncălzit şi se coace pînă se încheagă, la noi a durat cam 40 de minute, depinde de cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise