Brownie cu cireşe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g de ciocolată 1/2 amăruie+1/2 cu lapte
  • 250 g de unt
  • 200 g zahăr
  • 1 vârf de sare
  • 5 linguri de cacao
  • 4 linguri de făină amestecată cu 2 linguriţe rase de praf de copt
  • 4 ouă
  • 1 mână de cireşe curăţate şi tăiate pe jumătate
  • 2 linguri de nuci

Mod de preparare

1. Dăm drumul la cuptor. Ciocolata şi untul se topesc împreună la bain marie.

2. Folosind robotul de bucătărie, vom amesteca toate ingredientele, mai puţin cireşele şi nucile. Vom obţine o compoziţie destul de lichidă.

3. Tava se unge cu unt şi se tapetează cu hărtie de copt, după care turnăm compoziţia.

4. Presărăm pe deasupra cireşele şi nucile.

5. Se introduce în cuptorul preîncălzit şi se coace pînă se încheagă, la noi a durat cam 40 de minute, depinde de cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise