Brownie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 125 g faina (5 Lg cu varf)
  • * 350 g zahar (12-14 Lg cu varf)
  • * 200 g unt (8 Lg)
  • * 50 g cacao (2 Lg)
  • * 4 oua
  • * 1/2 lingurita praf de copt
  • * 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Am inmuiat untul, apoi am adaugat zaharul, ouale, zaharul vanilat si am amestecat. Dupa aceea am adaugat cacao, faina cernuta si praful de copt si am amestecat mai departe cu mixerul pana la omogenizare.

* dupa gust se pot adauga stafide, scortisoara.

Prajitura se coace aprox 20 min (max 30).

Atentie sa nu se arda ca devine amarui pe margini!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise