Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de patrunjel tocate. Apoi se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse cu unt iar deasupra se pune cascaval ras. Se pun bucatile de paine intr-o tava si se da la cuptor (in pealabil incalzit la 375F) pana cand cascavalul a prins putina crusta.
Se serveste calda dar si rece e buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise