bruschete de rosii cu busuioc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rosie tare
  • dar coapta
  • 2-3 fire de busuioc proaspat
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • paine prajita

Mod de preparare

rosia se spala si se taie cubulete marunte. usturoiul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu rosia taiata, busuiocul se toaca marunt. toate ingredientele se omogenizeaza si se da la rece vreo 20 min.

intre timp se taie painea feliute subtiri si micutze , e de preferat a se folosi bagheta si se prajesc pe o tava incinsa pana se rumenesc usor.

se aseaza pe un platou si se pune deasupra rosiile cu busuioc. se servesc imediat ca aperitiv si nu numai.

sunt delicioase si de mare efect

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise