Bruschete delicioase cu creveti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -10 creveti congelati
  • -un catel de usturoi
  • -o ceapa rosie mica
  • -10-15 rosii cherry
  • -cimbru proaspat sau busuioc proaspat
  • -3-4 linguri ulei de masline
  • -faina alba
  • -jumatate de pahar de vin alb sec
  • -6 felii de paine

Mod de preparare

Dupa ce ati decongelat crevetii ii curatati si pulpa o treceti prin faina si prajiti rapid intr-o tigaie incinsa cu o lingura sau 2 de ulei.Adaugati vinul si lasati sa se evaporeze la foc mare.Scoateti crevetii si tinetii in cald.In aceeasi tigaie puneti alte 2 linguri de ulei si la foc mic prajiti usturoiul si ceapa taiata fin dupa adaugati rosiile taiate in jumatati si ierburile aromate ,sare si piper si ridicati flacara si lasati sa se formeze un sosulet bun peste care adaugati si crevetii.Intre timp prajiti in cuptor feliile de paine.Abia scoase din cuptor intindeti preparatul de creveti si serviti la masa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise