Bruschette cu mozzarella si rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii medii de paine
  • 1 catel de usturoi
  • 125g mozzarella
  • 5 - 7 rosii cherry
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajesc feliile de paine si se freaca bine cu usturoi. Pe fiecare felie se asaza bucati de mozzarella, iar totul se acopera cu salsa de rosii. Pentru salsa, se taie rosiile cubulete, se asezoneaza cu sare si piper proaspa macinat, si se amesteca cu busuiocul si ulei de masline.

Pofta buna!

Mai multe retete pe http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise