Bruschette cu rosii si mozzarella

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 felii de paine
  • -2 rosii marisoare
  • -2 felii de mozzarella
  • -1/3 lg busuioc
  • -sare,piper
  • -ulei de masline
  • -parmezan ras

Mod de preparare

Se prajesc feliile de paine in toaster,dupa care se freaca cu un catel de usturoi taiat in doua.

Rosiile (1 rosie mare la 2 felii de paine ) se taie cubulete si se amesteca cu mozarella taiata si ea cubulete,busuiocul, sare si piper.

Feliile de paine usturoiate se stropesc cu ulei de masline si se acopera cu amestecul de rosii,se presara cu parmezan,dupa care se baga la cuptorul cu microunde pentru 2 minute la temperatura medium high.In lipsa cuptorului cu microunde se pot pune in cuptorul aragazului preincalzit la maxim,pentru 10-15 minute,cred,pana se topeste branza si rosiile capata o culoare frumoasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise