Budinca de macaroane cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g macaroane
  • 2 linguri ulei
  • sare un vaf de cutit
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g zahar
  • 2 linguri smantana
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • un varf de cutit scorisoara
  • un plic zahar vanilat
  • 50 g unt
  • un pumn de stafide

Mod de preparare

- Fierbem pastele cu putina sare si 2 linguri ulei.

Psta de branza:

Batem ouale, adaugam smantana, aromele,stafidele.

- Strecuram pastle clatim cu apa rece si incorporam cu pasta de branza de vaci.

Ungem cu unt o tava , asezam comozitia bine omogenizata, presaram cu bucati de unt si dam la cuptor pentru 20 minute (cuptorul sa fie incins).

Servim calda sau rece

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise