Budincã de cartofi si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi;
  • 300 gr ciuperci proaspete;
  • 3 ouã;
  • 50 gr unt;
  • 250 gr smântânã;
  • 1 legãturã de pãtrunjel

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert, în coajã, apoi se curãtã si se taie rondele.

Douã ouã se fierb si se taie felii subtiri.

Rondelele de cartofi, ciupercile tãiate bucãtele, feliile de ouã fierte, oul bãtut, verdeata tocatã si smântâna se amestecã si se rãstoarnã într-o formã unsã cu unt.

Tava se introduce în cuptorul încâlzit înainte si se coace 20-25 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise