Budinca Aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • 3 linguri seminte decojite de floarea soarelui
  • o ceapa
  • 500 g macaroane (eu am pus paste spiralate colorate)
  • o lingura ulei de masline
  • 100 g mazare fiarta
  • 2 oua
  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri faina
  • 100 g parmezan
  • sare
  • unt si pesmet pt tapetat tava

Mod de preparare

Se fierb pastele, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.

In tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se presara semintele.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se ia de pe foc si se amesteca usor cu pastele fierte. Se adauga mazarea, mascarpone, faina, parmezanul si ouale batute. Se condimenteaza cu sare si se toarna compozitia in tava.

Se coace in cuptorul incins, la 150 grade C, aprox. 50 minute.

Am servit-o cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise