Budinca cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci
  • lapte
  • amidon
  • zahar
  • vanilie
  • sirop de frunce
  • margarina
  • gris
  • oua

Mod de preparare

Laptele se fierbe cu zahar si amidon la foc moderat, amestecand continuu, cca 10 min.

Se adauga vanilia si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu branza de vaci, gris, galbenusuri si albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu zahar. Se niveleaza suprafata si se coace la cuptor, la o temperatura moderata, cca 20-30 min. Budinca coapta se lasa sa se raceasca putin si se portioneaza.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise