Budinca cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci
  • lapte
  • amidon
  • zahar
  • vanilie
  • sirop de frunce
  • margarina
  • gris
  • oua

Mod de preparare

Laptele se fierbe cu zahar si amidon la foc moderat, amestecand continuu, cca 10 min.

Se adauga vanilia si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu branza de vaci, gris, galbenusuri si albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu zahar. Se niveleaza suprafata si se coace la cuptor, la o temperatura moderata, cca 20-30 min. Budinca coapta se lasa sa se raceasca putin si se portioneaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise