Budinca cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 8 oua
  • 200 gr orez
  • 120 gr zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita esenta rom
  • 50 gr gris
  • 50 gr margarina

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu 6 oua si zaharul. Orezul se fierbe separat, apoi se adauga peste aluat. Amestecam bine si adaugam grisul, romul si scortisoara.
Ungem un vas yena cu margarina si punem aluatul. Batem 2 oua cu 2 linguri de zagar si ungem aluatul, astfel incat la copt sa aiba o culoare placuta si sa nu se usuce prea tare orezul.
Se pune la foc mediu timp de 30 minute.
Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise