budinca cu brinza.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de spirale cu ou
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • 30 gr stafide
  • 1 lamaie
  • 200 gr branza telemea
  • zahar vanilat
  • 10 gr unt.

Mod de preparare

Se fierb spiralele in apa cu sare. Dupa fierbere se trec prin apa rece, se scurg. Se amesteca branza rasa cu ouale, zaharul, lamaia rasa, zaharul vanilat,stafidele. Apoi se amesteca cu spiralale, si se pun intr-un vas de yena uns cu unt. Se lasa la cuptor sa se gratineze.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise