Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucatele potrivite. Carnatii se taie in bucati cam de 3 cm si se inabusa in 3 linguri de ulei de masline cu o lingura se apa, dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste carnati se pun si cartofii.
Se separa galbenusul de albus, care se bate spuma. Albusurile se amesteca cu galbenusurile frecate cu restul de ulei de masline, sare si piper.
Se adauga faina in ploaie, se amesteca incet pana la omogenizare si se toarna peste carnatii si cartofii din tava.
Se da la cuptorul incins circa 40 de minute, la foc mediu.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise