BUDINCA CU FAINA DE PORUMB

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua
  • -4 linguri de zahar
  • -4 linguri faina de porumb(malai)
  • -1 l lapte
  • -1 zahar vanilat

Mod de preparare

-Albusele batute spuma cu zaharul, galbenusurile se adauga pe rand si se amesteca usor cu lingura de lemn.Se adauga faina care se incorporeaza, intre timp se unge vasul Jena cu unt si se tapeteaza cu pestemt si peste se une compozitia la foc potrivit in cuptorul incins.

Intre timp se fierbe laptele cu zahar si vanilie.

Cand s-a rumenit compozitia se soate si se adada laptele fierbinte rand pe rans cu lingura.

Enjoy!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise