Budinca cu fidea si stafide

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g fidea
  • 500 ml lapte
  • 150g branza dulce de vaci
  • 2 oua
  • 50 g stafide
  • 5 linguri miere
  • 1 plic zahar vanilinat
  • coaja de lamaie.

Mod de preparare

Se fierbe fideaua in lapte, se adauga branza de vaci, stafidele, mierea, zaharul vanilinat, un ou, coaja de lamaie( dupa ce se ia fideaua de pe foc si se lasa putin la racit).Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu putin ulei, se bate cel de-al doilea ou si se pune pe deasupra.Se da la cuptor pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise