Budinca cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • lapte
  • zahar
  • fructe confiate
  • amidon
  • paine alba
  • oua
  • zahar vanilat
  • margarina
  • zahar
  • vin alb

Mod de preparare

In laptele fiert se adauga paine alba, zahar, amidon si se fierb 10 min., amestecand continuu, si se lasa la racit. Galbenusurile si albusurile se bat spuma, separat. Compozitia de paine se amesteca cu zahar vanilat, fructe confiate, galbenusuri si albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu zahar, se niveleaza suprafata si se trece la cuptor 30 -40 min. Apoi se prepara sosul astfel: galbenusurile se amesteca la cald cu zahar, pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga vin, zahar vanilat si se continua baterea inca 5 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise