Budinca cu iaurt si conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida potrivita
  • 6-8 oua
  • 300 g branza de vaci
  • 300 g iaurt gras
  • sare

Mod de preparare

Conopida se spala si se pune la fiert in apa cu sare.

Separat, ouale se amesteca cu branza de vaci si cu iaurtul, se dauga putina sare si bucatile de conopida in prealabil fierte.

Se pun intr-un vas tapetat cu ulei si se da vasul la cuptor timp de 1/2 ore.

In loc de conopida, se pot folosi dovlecei fierti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise