Budinca cu iaurt si conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida potrivita
  • 6-8 oua
  • 300 g branza de vaci
  • 300 g iaurt gras
  • sare

Mod de preparare

Conopida se spala si se pune la fiert in apa cu sare.

Separat, ouale se amesteca cu branza de vaci si cu iaurtul, se dauga putina sare si bucatile de conopida in prealabil fierte.

Se pun intr-un vas tapetat cu ulei si se da vasul la cuptor timp de 1/2 ore.

In loc de conopida, se pot folosi dovlecei fierti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise