Budinca cu mere

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 25 gr stafide
  • 50 gr pesmet
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Merele se spala, se curata si se dau prin razatoarea mare.

Ouale se separa. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul, se adauga merele rase, pesmetul si stafidele alese si spalate. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se incorporeaza usor, amestecandu-se de jos in sus.

Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si se coace timp de 10 minute la foc mare, apoi la foc potrivit 50 minute.

Se rastoarna si se serveste calda cu sirop de fructe.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise