Budinca cu prune

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g prune
  • 250 g nuci
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • 500 g macaroane
  • unt
  • scortisoara,vanilie,rom,miere de salcam

Mod de preparare

Se scot samburii la prune, apoi prunele se taie bucatele si se presara cu zahar,vanilie,scortisoara si rom.Se adauga nucile tocate.

Separat se fierb macaroanele.Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pun alternativ,in straturi,prune cu nuci si macaroane.Deasupra se pun ouale batute cu smantana.Se pune budinca la cuptor.Se scoate cand e gata rumenita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise