Budinca cu ravioli si verdeturi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr ravioli cu branza
  • 650 gr branza de vaci cremoasa
  • 3 oua
  • 2 linguri parmezan ras
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 3 cozi de ceapa verde
  • 1 lingura ierburi aromatice
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa la fiert si cand clocoteste dam drumul la ravioli si le fierbem 10-12 minute.

Cand sunt fierte le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga bine.

Ouale le batem spuma cu un praf de sare.

Branza o mixam cu untul, adaugam ouale batute si parmezanul ras.

Patrunjelul si mararul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.

Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele.

Punem cozile de ceapa, verdeata si ierburile aromatice peste branza.

La sfarsit condimentam cu sare, piper si incorporam ravioli.

Amestecam usor cu o lingura ca sa nu sfaramam prea tare pastele..

Ungem o tava de tarta cu margarina si punem hartie de copt.

Turnam compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptorul incins.

O lasam acolo pana prinde o crusta aurie, apoi o scoatem si o lasam sa se racoreasca.

Simplu si bun nu-i asa??? Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise