Budinca de brinza de vaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr. brinza
  • 100 gr. unt
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 virf cutit sare
  • 2-3 linguri zahar
  • coaja de lamiie rasa

Mod de preparare

Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga brinza bine scursa de zer si trecuta prin sita, se amesteca si se pun galbenusurile unul cite unul. Se adauga sarea, faina, albusurile batute spuma si coaja de lamiie rasa. Se pune compozitia intr-o forma de budinca (cu capac inchis ermetic) unsa cu unt. Se asaza intr-un vas cu apa clocotita pus pe foc si se lasa 30-40 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise