Budinca de brinza de vaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg brinza
  • 3 oua
  • 125 g unt(din care 25g pentru uns forma)
  • ¼ l lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri smintina
  • coaja de lamiie
  • 2 linguri stafide
  • 4 linguri zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Se face un sos alb din unt, faina si lapte, se ingroasa si se da deoparte. Se adauga brinza trecuta prin

sita, putina sare, galbenusurile, doua linguri de zahar, coaja de lamiie, stafidele curatite, smintina si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si se coace 25 minute, in cuptor incins, pina se rumeneste

Se serveste imediat pudrata cu zahar

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise