Budinca de cartofi cu brinza de vaca si lapte

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ kg cartofi
  • 2 linguri unt
  • ¼ kg brinza de vaca
  • 2-3 oua
  • sare
  • lapte
  • smintina

Mod de preparare

Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de brinza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de brinza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smintina si se coace la cuptor potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise