Budinca de cartofi cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 cartofi,
  • 200 g carne tocata,
  • 2 linguri de unt (50 grame),
  • doua oua,
  • sare.

Mod de preparare

Se spala si se fierb cartofii in coaja.

Dupa ce s-au racit, se curata si se dau prin masina de tocat. Se amesteca galbenusurile cu sare si se freaca bine, apoi se freaca cu unt.

Se adauga cartofii, carnea tocata si albusurile batute spuma si se amesteca.

Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se da la cuptor sa se coaca

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise