Budinca de cartofi cu ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi,
  • 300 g ciuperci proaspete,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara rasa,
  • 200 ml zeama concentrata de legume,
  • 4 felii branza topita,
  • 2 linguri pesmet.

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja si se taie rondele. Ciupercile, curatate, spalate si zvantate, se taie felii, se calesc - fara grasime - intr-o tigaie de teflon.

Se amesteca ciupercile cu cartofii, se pun intr-o forma de budinca si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Se toarna deasupra zeama concentrata de legume (Knorr+apa), se aseaza - una langa alta - feliile de branza, se presara cu pesmet si se lasa circa 10 minute la cuptor, sa se rumeneasca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise