BUDINCA DE CARTOFI SI PARIZER

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi 1
  • 2kg ; cascaval (telemea) 150g ;oua 4 buc ; parizer 250 g ; smantana 350 g ; unt 50 g ; piper ; sare.

Mod de preparare

Cartofii se spala ,se fierb in apa cu sare ,se curata si se taie in cuburi.Cascavalul se rade pe razatoate ,iar parizerul se trece prin masina de tocat.Galbenusurile se amesteca cu smantana ,cascavalul ras si albusurile batute spuma.Se condimenteaza cu piper,sare si se adauga cartofii si parizerul.Se toarna compozitia intr-un graten uns cu unt ,iar pe deasupra se pun bucatile de unt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise