Budinca de castane

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 50 castane cojite,
  • - 250 g unt,
  • - 250 g zahar vanilat,
  • - 1 lingura de cacao sau ciocolata rasa,
  • - 4 oua,
  • - foarte putina sare,
  • - frisca sau smantana.

Mod de preparare

Se fierb in apa castanele cojite dupa care, fierbinti inca, se curata de pielite si se trec prin sita. In pireul obtinut se adauga untul frecat spuma, zaharul vanilat, o lingura de cacao sau ciocolata rasa, 4 galbenusuri, iar la urma albusurile batute spuma. Se coace o ora intr-o forma unsa cu unt. Se serveste cu frisca sau smantana proaspata batuta cu zahar vanilat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise