Budinca de clatite cu spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 portii
  • 8 clatite
  • 1 kg spanac fiert si tocat
  • 300 gr branza
  • 2-3 oua
  • 4-5 linguri cascaval ras
  • 12 linguri smantana
  • sare, piper

Mod de preparare

Se tapeteaza o cratita cu grasime si pesmet dupa care se aseaza un prim strat de clatite ( 2-3 buc). Peste clatite se pune o parte din compizitia obtinuat prin amestecarea spanacului cu branza rasa ( sfaramata) si 4-5 linguri de smantana.

In continuare s eprocedeaza la fel cu restul de clatite si compozitia de spanac.

La final se aseaza 2-3 clatite peste care se toarna ouale batute amestecate cu cascaval ras si smantana ramasa

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise