Budinca de conopida falsa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 ml. ulei
  • sare, piper, usturoi

Mod de preparare

Se mixeaza branza de vaci pana devine spumoasa, apoi se face o maioneza din oua, ulei, mustar, se condimenteaza cu sare si piper se curata o caculie de usturoi, se toaca marunt, se amesteca peste maioneza si se pune peste branza de vaca. Se orneaza cu ce avem prin frigider si se da la rece 1-2 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise