Budinca de corn

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cornuri taiate in rondele groase (un deget)
  • 700 ml lapte
  • 150 grame unt la temperatura camerei
  • dulceata dupa preferinta fel si cantitate
  • 250 ml smantana ,(iaurt gras)
  • 5 oua
  • coaja de lamaie rasa(cantitate dupa preferinta)

Mod de preparare

Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet o oala de 2 litri.Peste feliile de corn se toarna laptele rece si se lasa sa stea aproximatin 20-25 minute.Dupa aceea se adauga peste acestea amestecand usor untul,dulceata,smantana(iaurtul),albusurile batute spuma galbenusurile si coaja rasa de lamaie.Se toarna compozitia in oala si se da la cuptor pentru 30 de minute.Se serveste dupa preferinta calda sau rece,cu sirop de fructe sau frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise