Budinca de dovlecei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 rosii zemoase
  • -2 dovlecei de marime medie
  • -300 gr branza sarata
  • -3 oua
  • -1 legatura marar
  • -1 cescuta de ulei
  • -sare sau delikat, dupa gust

Mod de preparare

Se taie rosiile cubulete, se calesc, dovleceii se taie cubulete si se pun la calit peste rosii. Separat se rade branza intr-un castron , se adauga ouale batute spuma, mararul tocat marunt, sare sau delikat , dupa gust.Dupa ce s-a \"inmuiat\" dovlecelul care a fost pus la calit cu rosiile, se adauga in castron peste branza.Se incorporeaza usor cu lingura de lemn, apoi se rastoarna compozitia intr-un vas de yena si se introduce in cuptorul preincalzit.Dupa gust se poate servi cu smantana deasupra.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise