Budinca de dovlecei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 rosii zemoase
  • -2 dovlecei de marime medie
  • -300 gr branza sarata
  • -3 oua
  • -1 legatura marar
  • -1 cescuta de ulei
  • -sare sau delikat, dupa gust

Mod de preparare

Se taie rosiile cubulete, se calesc, dovleceii se taie cubulete si se pun la calit peste rosii. Separat se rade branza intr-un castron , se adauga ouale batute spuma, mararul tocat marunt, sare sau delikat , dupa gust.Dupa ce s-a \"inmuiat\" dovlecelul care a fost pus la calit cu rosiile, se adauga in castron peste branza.Se incorporeaza usor cu lingura de lemn, apoi se rastoarna compozitia intr-un vas de yena si se introduce in cuptorul preincalzit.Dupa gust se poate servi cu smantana deasupra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise