Budincă de dovlecei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel mijlociu
  • 3-4 cepe
  • ulei
  • frunze de pătrunjel, mentă, busuioc
  • 5 ouă
  • 300 g telemea sau altă brânză
  • 1 ardei iute(opţional)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se rade dovlecelul curăţat pe răzătoarea cu găuri mari, se presară cu puţină sare şi se pune în strecurătoare la scurs.

Se curăţă ceapa, se taie mărunt şi se căleşte pe jumătate.

Frunzele se taie mărunt.

Se bat ouăle cu sare şi piper.Se rade brânza. Dovleceii se storc bine, apoi se amestecă toate.

Se pun în tavă de Jena sau alta şi se coace.

Se serveşte caldă sau rece, cu roşii, cu salată.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise