Se trece de 2-3 ori prin masina de carne ficatul bine sters, ceapa curatita, taiata si inabusita in putin unt, piinea inmuiata si stoarsa si slanina. Se adauga sare, piper, putina nucsoara pudra, galbenusurile, smintina, albusurile batute spuma si se amesteca totul bine. Se unge o forma cu capac (in lipsa, o cratita de 2 kg) cu unt, se asaza inauntru compozitia nivelata si presata ca sa nu aiba goluri, se acopera si se fierbe pe baia de apa 1 ora. Se rastoarna pe o farfurie.
Se serveste cu pireu de spanac, salata de cartofi sau salata verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise