BUDINCA DE FRISCA CU CIRESE

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic de praf de budinca cu gust de frisca
  • 500 ml lapte
  • 1/2 kg cirese
  • 3 linguri de zahar
  • 1 pliculet Tort-Gelee rosu

Mod de preparare

Budinca de frisca se prepara respectand instructiunile de pe plic.

Avem 4 boluri de sticla in care punem budinca fierbinte. Fiecare bol il umplem jumatate. Spalam ciresele si le scoatem samburii. Punem cirese in fiecare bol in ce ordine dorim.

Pliculetul de Tort-Gelee il preparam dupa instructiuni si il turnam peste cirese si dam la rece.

Facultativ cine doreste poate sa serveasca budinca si cu frisca pe deasupra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise