Budinca de gris

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 6 linguri de gris
  • 1 l de lapte
  • zahar vanilat
  • putin unt

Mod de preparare

Intr-un bol se bat albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Pe urma se adauga si galbenusurile si se amesteca usor; apoi se pun si cele 6 linguri de gris si se amesteca compozitia. Amestecul se pune intr-o cratita tapata cu unt si se pune la cuptor circa 20-30 de minute la foc potrivit. Intre timp se pune si laptele la fiert cu 2 linguri de zahar si un pliculet de zahar vanilat.

Dupa ce s-a copt se pune laptele peste budinca si se acopera cu un capac.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise