Budinca de gris

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 6 linguri de gris
  • 1 l de lapte
  • zahar vanilat
  • putin unt

Mod de preparare

Intr-un bol se bat albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Pe urma se adauga si galbenusurile si se amesteca usor; apoi se pun si cele 6 linguri de gris si se amesteca compozitia. Amestecul se pune intr-o cratita tapata cu unt si se pune la cuptor circa 20-30 de minute la foc potrivit. Intre timp se pune si laptele la fiert cu 2 linguri de zahar si un pliculet de zahar vanilat.

Dupa ce s-a copt se pune laptele peste budinca si se acopera cu un capac.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise