Budinca de macaroane

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pachete de penne(eu asta folosesc in loc de macaroane)
  • 300g de brinza de vaca
  • 400 g zahar
  • 6 oua.

Mod de preparare

Punem la fiert pachetele de penne,iar dupa ce s-au fiert le scurgem bine si le amestecam cu brinza rasa pe razatoarea mare,zaharul si ouale.Le turnam intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet si dam la cuptor 30-40 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise