Budinca de macaroane

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pachete de penne(eu asta folosesc in loc de macaroane)
  • 300g de brinza de vaca
  • 400 g zahar
  • 6 oua.

Mod de preparare

Punem la fiert pachetele de penne,iar dupa ce s-au fiert le scurgem bine si le amestecam cu brinza rasa pe razatoarea mare,zaharul si ouale.Le turnam intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet si dam la cuptor 30-40 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise