budinca de macaroane cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g macaroane
  • 300 carne macra de vaca
  • 3 cepe
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 3 linguri pesmet

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa sarata, se scurg, se clatesc cu apa rece.

Ceapa se prajeste in unt, se adauga carnea, sarea, piperul si se mai prajeste putin, ca sa nu scada tot mustul din carne.

Macaroanele se amesteca cu ouale batute spuma, cu carnea si se pun intr-o forma tapetate cu unt si pesmet, se da la cuptor pina se rumeneste.

Se serveste fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise