Budinca de macaroane cu carne si oua

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g macaroane
  • 300 g carne macra de vaca
  • 3 cepe mari
  • 2 linguri untura sau unt
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • putin pesmet

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea tocata, sarea, piperul si se mai prajeste putin ca sa nu scada tot mustul din carne. Macaroanele se amesteca cu ouale batute spuma, apoi cu carnea prajita si se asaza intr-o tava unsa cu unt sau untura si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si se lasa pina se rumeneste.

Se serveste fierbinte, taiata patrate.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise