Budinca de macaroane cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg macaroane
  • 100 g unt
  • ¼ kg ciuperci
  • 2-3 linguri cascaval ras
  • 150 g smintina
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile, curatite si taiate feliute cit mai subtiri, se inabusa 10-15 minute cu o bucatica de unt, sare si piper. Se amesteca apoi cu macaroanele fierte in apa cu sare. Se adauga 50 g unt si smintina. Se asaza macaroanele intr-o forma unsa cu unt si pesmet, se presara cu cascaval ras si se rumenesc la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise