Budinca de macaroane in aluat

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g macaroane
  • 100 g unt
  • 100 g svaiter
  • 2 oua
  • 150g ciuperci
  • sare; Aluat frantuzesc: 150 g unt
  • 150 g faina
  • 1 ou

Mod de preparare

Se fierb macaroanele cu sare si se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt de mai sus, svaiterul ras, doua oua si ciupercile taiate feliute subtiri si inabusite in restul de unt. Se prepara aluatul frantuzesc si se intinde o foaie care se asaza intr-o forma de tarta. Se rastoarna macaroanele peste foaie, se aduna marginile care se lipesc cu albus si suprafata se unge cu galbenus. Se coace pina se rumeneste. Se scoate pe o farfurie rotunda si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise