Budinca de malai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sos alb
  • malai
  • lapte
  • 3 oua

Mod de preparare

Se prepara un sos alb foarte gros si, cand este rece, se amesteca cu malaiul fiert in lapte, cascaval sau branza telemea, 3 galbenusuri de ou si albusuri batute spuma. Se coace in forma unsa si presarata cu pesmet.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise