Budinca de malai cu brinza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. brinza de vaci
  • 300 gr. smintina
  • 5 oua
  • 2 pahare malai
  • 1 pahar faina
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita rasa sare
  • ½ pachet praf de copt
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Se freaca brinza de vaci cu galbenusurile puse pe rind, se adauga smintina, sarea, zaharul, faina, praful de copt stins cu putina zeama de lamiie si malaiul cernut. Cind totul este bine amestecat, se adauga albusurile batute spuma, incorporindu-se usor. Se ia o tava potrivita, se unge cu unt, se toarna compozitia si se pune la cuptor cca 30 minute. Budinca este gata cind s-a rumenit frumos deasupra si pe margini

Se serveste imediat

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise