budinca de mere.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 mere mari
  • 20 g pesmet fin
  • 50 g stafide
  • 20-30 g margarina
  • 20 g zahar tos
  • 2 albusuri
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se rad merele curatate de coaja pe razatoarea de sticla sau de material plastic;

Se freaca margarina cu zaharul se amesteca bine cu stafidele, merele si albusurile batute spuma;

Se pune amestecul intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu pesmet si se da la cuptor la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise