Budinca de nuci si migdale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 175 g faina
  • ½ l lapte
  • 125 g zahar
  • 75 g unt
  • coaja de la 1 lamiie
  • 50 g migdale
  • 250 g nuci
  • 50 g biscuiti
  • 2 oua
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Se amesteca faina cu o ceasca de apa, se toarna cu incetul in laptele clocotit

si se lasa pe foc inabusit 20 minute. Se adauga apoi zaharul, 50g unt, coaja

de lamiie si se lasa la rece. Se amesteca apoi cu migdalele rase, nucile

trecute prin masina, biscuitii sfarimati, galbenusurile si albusurile batute

spuma. Se coace o ora in forma unsa cu restul de unt si tapetata cu pesmet.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise