Budinca de nuci si migdale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 175 g faina
  • ½ l lapte
  • 125 g zahar
  • 75 g unt
  • coaja de la 1 lamiie
  • 50 g migdale
  • 250 g nuci
  • 50 g biscuiti
  • 2 oua
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Se amesteca faina cu o ceasca de apa, se toarna cu incetul in laptele clocotit

si se lasa pe foc inabusit 20 minute. Se adauga apoi zaharul, 50g unt, coaja

de lamiie si se lasa la rece. Se amesteca apoi cu migdalele rase, nucile

trecute prin masina, biscuitii sfarimati, galbenusurile si albusurile batute

spuma. Se coace o ora in forma unsa cu restul de unt si tapetata cu pesmet.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise