Budinca de orez cu legume

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 5 linguri ulei
  • ketchup
  • patrunjel verde
  • condimente dupa placere

Mod de preparare

Ceapa se caleste in ulei,se adauga radacinile de morcov, patrunjel si pastarnac date pe razatoarea mica,orezul si doua cesti de apa.Se condimenteaza si se lasa sa fiarba

Se tapeteaza un vas de yena (uns cu margarina)cu rondele de morcov si patrunjel. Orezul fiert se asaza in vasul de yena,se orneaza dupa imaginatie cu rondele de radacinoase fierte, se stropeste cu ketchup si se da la cuptor pentru 10 minute.Inainte de a servi se presara cu patrunjel verde. Se serveste cu muraturi sau salata proaspata

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise