Budinca de orez cu mere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar orez
  • 1 kg mere
  • 3-4 linguri zahar
  • 150 g nuci pisate
  • 50 g stafide
  • 100 g unt 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Se curata merele, se fierb cu zaharul pina scad bine. Separat se fierbe orezul ales si spalat. Se unge apoi o forma, se presara cu pesmet si se asaza un rind de orez, un rind de mere si unul de nuci pisate. Ultimul rind este de orez cu stafide. Se pune restul de unt deasupra si se coace in cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise