Budinca de paste cu ton salata si branza

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr de paste fundulite
  • 3 oua
  • 2 cutii de ton in apa-160 gr fiecare
  • 11/2 pahar de zacusca sau alta salata de legume gatita si rece
  • 250 gr de branza sarata de gen telemea nu tare sarata
  • sare,piper la gust
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca .

Intr-un bol mare se bat putin ouale cu branza se adauga ton scurs de apa si faramitat zacusca si la urma pastele se amesteca bine ca compozitia sa fie uniforma se da la gust cu sare, piper la nevoie dupa gust.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade se unge o tava de 20*30 cm cu putin ulei si se toarna compozitia inauntru si se niveleaza. Se coace la cuptor la 180 de grade 20-30 de minute pana este rumenita frumos.Cand este gata este bine de lasat sa se raceasca usor si dupa aceia de servit. Este mai gustoasa rece si merge bine la o masa de pranz usoara.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise